שוקולד לאפייה – 3 שוקולדים שאתם חייבים להכיר
שוקולד הוא אחד המרכיבים המגוונים והטעימים ביותר באפייה. מעוגיות ועד עוגות ועד בראוניז, שוקולד יכול להוסיף עושר, עומק ומתיקות לכל מתכון. עם זאת, לא כל שוקולד נוצר שווה כשזה מגיע לאפייה. במאמר זה נסקור את 3 השוקולדים שאתם חייבים להכיר לאפייה.
בסופו של דבר גם השפים הגדולים ביותר יגידו שהשוקולד הפשוט ביותר, הוא אחד המוצרים שהם משתמשים בו הכי הרבה. הטעם הפשוט והמוכר מחולל פלאות למאפים והתבשילים שהם מגישים.
1. שוקולד מריר
שוקולד מריר הוא סוג של שוקולד שמכינים באחוז גבוה של מוצקי קקאו. יש לו טעם עשיר ומורכב והוא מושלם לאפייה. שוקולד מריר יכול לנוע בין 60% ל-100% מוצקי קקאו, וככל שהאחוז גבוה יותר כך הטעם יהיה עז יותר. זה נהדר למתכונים הדורשים טעם שוקולדי מודגש, כמו עוגות שוקולד או בראוניז.
2. שוקולד חלב
שוקולד חלב הוא סוג של שוקולד שמכינים מאבקת חלב או חלב מרוכז. יש לו טעם מתוק וקרם יותר משוקולד מריר והוא מצוין למתכונים הדורשים טעם שוקולד עדין יותר. שוקולד חלב מושלם לעוגיות שוקולד צ'יפס או למילוי גנאש שוקולד לעוגות.
3. שוקולד לבן
שוקולד לבן עשוי מחמאת קקאו, סוכר ומוצקי חלב. יש לו טעם קרמי ומתוק והוא מושלם למתכונים הדורשים מגע קל יותר של שוקולד. שוקולד לבן נהדר להכנת מוס שוקולד, ציפוי ואפילו כמהין.
לסיכום, שוקולד לאפייה הוא מרכיב חובה בכל מזווה של אופה. בין אם אתם מעדיפים שוקולד מריר, חלב או לבן, כל אחד מהם אידיאלי לצורכי אפייה שונים. ניסוי עם סוגים שונים של שוקולד יכול לעזור לך לגלות שילובי טעמים חדשים ולהפוך את המאפים שלך למשהו מיוחד באמת.
להשיג באתר: https://lechecake.com/